Bazaruri, Palate si Shopping la Istanbul! Ia-ti voucherul Ciupi cu 50 lei si mai achita pe loc doar 140 euro p.u 5 zile de Vizita & Shopping la Istanbul:cazare hotel de 3* + transport tur retur + excursii ghidate + ghid profisionist + asigurare medicala + insotitor de grup + shoping de la Oasis Tur


<
>
50
lei

Expira:
Expirat

7
Comandate

Descrierea ofertei:

Viziteaza Istanbul, singurul oras din lume asezat pe doua continente!

Descopera capitala celor 3 imperii: Roman, Bizantin si Otoman!  

NOTA: Verificati disponibilitatea locurilor inainte de a procura voucherul!    


Promotia include:

Perioada: 21-25 noiembrie 2018 (5 zile)

Pretul include:

 • Transport cu autocar confortabil pe tot parcursul turului;
 • Cazare 3 nopti/4 zile la hotel de 3*;
 • Alimentatie ВВ – 3 dimineti mic dejun la hotel;
 • Excursiile pietonale si cu autocarul prin Istanbul,
 • Serviciile ghizilor profesionisti;
 • Asigurare medicala;
 • Serviciile insotitorului de grup;
 • Intrarea in Moscheea Albastra

 

Pretul nu include:

 • biletele de intrare la Catedrala Sf. Sofia din Constantinopol - 11 $ (copii pana la 12 ani – gratuit)
 • Bilet de intrare la Palatul Topkapi ( reședința sultanilor otomani ) - 11 $ (copii pana la 12 ani – gratuit)
 • Bilet de intrare la Basilica Cisterna (palat subteran de stocare a rezervelor de apa ale imparatilor bizantini) - 5 $ (copii pana la 8 ani – gratuit)
 • Excursie optionala – croaziera prin Stramtoarea Bosfor – 10 €
 • Excursie optionala cu barca pe insula Printilor – 15 €
 • Pranz si cina

 

Programul excursiei:

1-a zi

Pornire de la Chisinau

a 2-a zi

       Sosire la Istanbul. Tur excursional al orasului vechi, insotit de ghid profesionist: — asa zisa istorica peninsula Constantinopol, cu obiectivele sale turistice bizantine si otomane, care au rezistat pana in vremurile noastre. Veti vizita: Catedrala Sf. Sofia din Constantinopol (Hagia Sophia), Palatul Topkapi ( reședința sultanilor otomani ), Basilica Cisternă (palat subteran de stocare a rezervelor de apa a imparatilor bizantini), Moscheea Albastră (cea mai frumoasa moschee din lume) și Marele Bazar (un intreg cartier cu sute de magazine unde veti găsi orice suvenir turcesc). Cazare la hotel 3*. Timp liber.

a 3-a zi           

       Mic dejun. Excursie insotita de ghid in partea asiatica a orasului; Traversarea podului Stramtorii Bosfor,   ridicarea spre cel mai înalt punct al Istanbulului - dealul "Chamlydzha" care se află deasupra Bosforului (cel mai inalt parc cu punct de observatie care deschide o priveliste extraordinara a intregului Istanbul). Plecare spre Palatul Dolmabahce (comoara sultanilor de pe Bosfor); Vizitarea cartierului Taksim unde este amplasata strada "Grand Rue de Pera" si a Turnului Galata (unul dintre cele mai populare monumente istorice din Istanbul). Timp liber.

       Optional (10 €) – Croaziera prin stramtoarea Bosfor. Bosforul a servit mereu drept punct de trecere între Marea Mediterană și Marea Neagră, precum și între Asia și Europa. Privelistea uimitoare a Istanbulului vazut de pe apă nu vă vor lăsa indiferenți. Nava trece mai întâi de-a lungul coastei europene spre Marea Neagră, trece sub două poduri gigantice prin strâmtoare, se întoarce de-a lungul țărmului asiatic. Croaziera dureaza 1.5 ore – timp in care veti vedea o varietate de arhitectură, clădiri istorice; Palatul Dolmabahce, Palatul Chiragan, Turnul Maiden, Cetatea Rumelskaya, Podul Bosfor, Școala militară Kulely, palatul miniatura al lui Sultan Abdul-Mejid și multe conace și alte structuri unice situate pe malul mării - un tur al Bosforului din Istanbul vă va arăta toată măreția și splendoarea celui mai mare oraș al Turciei.

a 4-a zi

       Mic dejun. Excursie optionala ape barca -  Insula Printilor (15 €). Mergem la dig pentru a ajunge pe Insula Prinților pe barcă. Insula Prinților se află în Marea Marmara, la 20 de kilometri de Istanbul. Aceste 9 mici insule pitoresti sunt numite "Adalar" (Insulele). Denumirea de "Insula Printilor" a fost data deoarece în timpul perioadei bizantine era locul preferat de odihnă al prinților și prințeselor bizantine. Natura pitorească, pădurile de pini, arhitectura fermecătoare a țării și lipsa de transport oferă Insulelor  un farmec și o aromă deosebită - nu este de mirare că Insulele Printilor au devenit destinația preferată pentru locuitorii Istanbulului. Natura insulelor este protejată, în insule nu există întreprinderi industriale, este interzisă utilizarea transportului auto. Cele mai populare patru insule sunt: Kinali ada, Burgaz ada, Heibeli ada și Buiuk ada. Timp liber. Intoarcere la hotel.

a 5-a zi

        Mic dejun. Vizitarea celei mai faimoase piețe, Grand Bazaar din Istanbul - una dintre cele mai mari piețe acoperite din lume, care a devenit de mult cea mai populară atracție a vechiului oraș Istanbul. În interiorul pieței există 61 de străzi, 4400 de magazine, 2195 de ateliere, 18  fântâni, 12 moschei, 12 depozite, o școală, o baie, mai multe cafenele și case de schimb valutar. Zilnic Kapaly Charshi (așa cum turcii numesc Marele Bazar) este vizitat de peste o jumătate de milion de vizitatori. Timp liber. Seara plecare spre Chisinau.

 

a 6-a zi

       Sosire la Chisinau. (aproximativ la  12:00)


Termeni voucher:

 • Poți comanda 10 vouchere
 • Un voucher este valabil pentru o singura persoana
 • Voucherul Ciupi il prezinti printat, bonul de plata il pastrezi pentru tine.
 • Este necesara o programare la (022) 430-386, 497-545,  079405397, 060002608, 069114071
 • Voucherul este valabil incepand cu 1 noiembrie

 

Voucher valabil pina la 17 Noiembrie 2018   


Afla mai multe:

Croaziera pe Bosfor (care durează 90 de minute de la Eminonu la Anadolu Kavagi, cu mici opriri) este monumentală, pentru că te ajută să îți faci o mică idee despre imensitatea acestui oraș. La dreapta – Asia, la stânga – Europa. La fiecare pas – vile somptuoase, castele, palate, reședințe ale sultanilor și poduri impresionante, care te poartă într-un du-te – vino al istoriei așa cum nicăieri nu am văzut. Pe scurt, merită cu vârf și îndesat să vă plimbați pe Bosfor, mai ales într-o zi însorită, dar, atenție, o să vă doriți să ajungeți în și mai multe locuri și să descoperiți și mai multe atracții ale orașului!

Insulele Printilor - Vegetatie mediteraneana si, pe alocuri, exotica, multa liniste, aer curat, briza calduta, atmosfera de vacanta si nicio masina pe stradutele pe care alearga doar calesti trase de cai si biciclete. Insulele Prinților au pastrat aceasta denumire pentru ca în perioada bizantina printii sau alti membri ai familiilor regale erau exilati pe aceste insule. Astazi, aici se afla numeroase vile somptuoase de vacanta ale turcilor instariti, dar și ale unor personalitati ale Turciei (scriitori, filosofi, artisti si altii). 


Despre Companie:

OASIS TUR  iti ofera vacante bestiale la munte si la mare - Romania, Ucraina, Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia și nu numai! Tururile excursionale de orase sunt organizate de către OASIS TUR cu mult profesionalism. Avem 7 ani de experienta, peste 4000 mii clienti care s-au bucurat de serviciile noastre. Vacantele de la Oasis Tur ofera siguranta, sunt bine organizate, de calitate, la un pret super avantajos!

 

Te invitam sa traiesti o poveste de vis alaturi de OASIS TUR!


Locatie:

Denumire:        OASIS TUR Travel Agency
Telefon:           (022) 430-386, 497-545, 069114071, 079405397, 060002608
Adresa:            str. A. Russo 9/1, of. 2
Web:                 oasistur.md
Localitate:       Chisinau, sect. Riscani, Moldova
OASIS TUR Travel Agency

Ai intrebari referitoare la aceasta oferta?

VAZUTE RECENT

HELP LINE

(de Luni pina Vineri 9:00 - 18:00)

 • support@ciupi.md

DREPTUL UTILIZATORULUI

Ai timp 14 zile sa te razgindesti
 • Scrie-ne la support@ciupi.md
 • Indica motivul refuzului
 • Iti returnam banii in contul Ciupi
 • Ii poti utiliza pentru alte oferte