Coltunasii – o mancare deosebita, cu un gust si amintiri placute. Va propun sa va alintati familia cu niste coltunasi deliciosi cu branza de vaci, cartofi sau carne.Se servesc neaparat calzi cu smantana, sau iaurt.
+ bonus – 250 g de clatite dulci ( muli )
Sau
+ bonus 250 g de clatite dulci ( muli )
ACHITI DOAR 89 LEI + voucherul 10 lei
Voucher valabil pina la 18 iunie 2019
Col?una?ii (plural articulat; singular: col?una?) sunt un preparat culinar care const? din buc??i de aluat umplute cu brânz?, carne tocat?, gem, dulcea?? etc. ?i fierte în ap? sau coapte în cuptor.[1] În unele regiuni din Bucovina ?i Transilvania ace?tia sunt cunoscu?i sub numele de piro?ti sau piro?te (singular piro?c?), iar în regiuni din Moldova sub numele de chiro?te (singular: chiroa?c?)
Col?una?ii sunt identici cu pierogi din buc?t?ria polonez?, foarte similari cu pelmeni din buc?t?ria ruseasc?, bansh din buc?t?ria mongolez?, jiaozi (în cantonez? gaau) sau húndùn(în cantonez? wonton) din buc?t?ria chinezeasc?, manti din buc?t?ria turceasc? ?i cea kazah?, momo din buc?t?ria nepalez? ?i cea tibetan?, chuchvara din buc?t?ria uzbec?, mandu din buc?t?ria coreean?, gyoza din buc?t?ria japonez? ?i ravioli din buc?t?ria italian? .