CRACIUN MAGIC IN EUROPA! Ia-ti voucherul Ciupi cu 50 lei si mai achita pe loc doar 229 euro pentru un Tur de 6 nopti / 7 zile in Europa: BUDAPESTA-VIENA-PRAGA-BRATISLAVA + cazare + mic dejun + transport tur - retur + Asig. medicala + Excursii de la Oasis Tur


<
>
50
lei

Expira:
Expirat

5
Comandate

Descrierea ofertei: 

Lasa-ti toate grijile acasa si relaxeaza-te timp de 7 zile in Europa!

Fa cea mai frumoasa declaratie de dragoste la Budapesta, admira Viena, viziteaza Praga! Vezi cele mai frumoase locuri Istorice ale Europei!  

Inima Europei este locul in care magia Craciunului poate fi experimentata de tine in forma cea mai pură!!! Pentru ca meriti o vacanta!!!

 

NOTA: Verificati disponibilitatea locurilor inainte de a procura voucherul!    


Promotia include: 
 

Perioada: 16-23 decembrie 2018

Pretul include:

 • Cazare 5 nopti /6 zile la Hotel 3*:  Budapesta (2 nopti) + Praga (3 nopti)
 • Mic dejun la hotel
 • Tur de oras prin Budapesta, Viena, Praga, Bratislava
 • Timp liber pentru sopping la targurile de Craciun
 • Transportul confortabil tur – retur şi pe tot parcursul programului de vizitare a obiectivelor turistice (Chisinau - Budapesta – Viena - Praga – Bratislava – Budapesta - Chisinau)
 • Insotitor de grup vorbitor de limba romana, rusa, engleza, germana
 • Asigurarea medicala
 • Tur panoramic si pietonal in Budapesta, Viena, Praga si Bratislava.
 • Ghizii locali vorbitori de limba romana sau rusa

Pretul nu include:

 • Excursia la Dresda (Germania) - 30 € - optional
 • Croaziera pe Dunare cu cina festiva – 30 euro - optional
 • Intrările la obiectivele turistice
 • Cheltuieli personale

 

1-a zi

Plecarea din Chisinau ora 12:00

a 2-a zi

Sosire la  Budapesta. Excursie - Tur panoramic prin Budapesta: Piața Eroilor, castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Ștefan, Podul cu Lanțuri, Parlamentul, Citadela, etc. Cazare în Hotel 3*. Timp liber pentru vizitarea tirgului de Craciun si shopping. La tarabele scaldate in luminite puteti cumpara , începând cu dulciurile tradiţionale Crăciunului şi vinul fiert până la decoraţiuni pentru brad sau cadouri lucrate manual.

a 3-a zi

Mic dejun. Plecarea spre Viena. Excursie - Tur panoramic prin Viena, unde se va vizita: "Ringstrasse"  (strada centrala din Viena), Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg și grădina palatului Burggarten cu statuia lui Mozzart, Catedrala Sf. Ștefan (Stephansdom), Teatrul de Operă, biserica Votiva și roata mare din Prater etc. Timp liber prin targul de Craciun - cel mai cunoscut şi mediatizat targ de Craciun din lume. În majoritatea pieţelor din oraş sunt amenajate mici târguri, dar cel mai mare şi mai important este cel din Piaţa Primăriei Rathausplatz. Pornirea spre Praga. Cazare la Praga la hotel 3*.

a 4-a zi

Mic dejun. Tur panoramic prin Praga: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Mănăstirea Loreta, Ulița de Aur, simbolul orașului Praga - PODUL CAROL, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orașul Vechi, Piața Primăriei, Ceasul cu Sfinți, Cartierul evreiesc din Praga, Vaclavske Namestie (zona pietonală cu magazine de lux). Timp liber pentru vizitarea iarmarocului de Craciun. Pe Vaclavska Namnestie sunt amplasate tarabe amenajate, care oferă o multitudine de idei de cadouri. Tot la tarabe pot fi găsite şi alimente şi specialităţi gastronomice regionale, si numaidecat castani copti. Pe lângă cumpărături, vizitatorii au parte şi de spectacole stradale şi un parcuri de distracţii.

a 5-a zi

Mic dejun. Opțional: excursie la orașul istoric Dresda (Germania). Timp liber. Shopping la Mall sau targuri. Aici sunt amenajate unsprezece pieţe complet diferite pentru a satisface plăcerile tuturor, oricât de contradictorii ar fi. De asemenea, poveştile de Crăciun prind viaţă la teatrele din oraş, în timp ce muzeele găzduiesc expoziţii speciale, iar pe Elba plutesc în fiecare seară bărci împodobite cu luminiţe.

 

a 6-a zi

Mic dejun. Tur  panoramic prin Bratislava. Timp liber la targul de Craciun cu standuri din lemn, îmbrăcate în pânză albă şi roşie şi luminate festiv cu mii de luminiţe.  Plecarea spre Budapesta. Cazarea la hotel 3*.

a 7-a zi

Mic dejun. Timp liber prin Budapesta. La dorință:  vizitarea Gradinii Zoologice si Tropikariumu-lui din Budapesta, a renumitelor băi termale, inclusiv si in aer liber.

Seara: Cel mai îndrăgit program din Budapesta – CROAZIERĂ PE DUNĂRE, combinată cu o cină festiva copioasă și șampanie.  Croaziera se face seara și are o durată de 2 ore, timp în care se realizează un tur panoramic prin centrul orașului și în zona celor 7 poduri renumite dunărene (simbolul Budapestei), precum și în zona celor mai deosebite vestigii medievale monumentale, iluminate fascinant cu reflectoare și jocuri de lumini, care aparțin Patrimoniului Mondial Cultural ocrotit de UNESCO. Plecarea spre Chisinău.

a 8-a zi

Sosirea la Chişinău. (orientativ ora 12:00)

 


Termeni Voucher: 
 

 • Poti comanda 6 vouchere
 • Un voucher este valabil pentru o singura persoana
 • Voucherul Ciupi il prezinti printat, bonul de plata il pastrezi pentru tine
 • Este necesara o programare la (022) 430-386, 497-545, 069114071, 079405397, 060002608
 • Voucherul este valabil incepind cu 2 Noiembrie

 

Voucher valabil pina la 15 Decembrie 2018


Despre Companie:  

 • Oasis Tur iti ofera vacante bestiale la munte si la mare- Romania, Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia si nu numai! Avem 7 ani de experienta, peste 4000 mii clienti care s-au bucurat de serviciile noastre. Vacantele De la Oasis Tur ofera siguranta, sunt bine organizate, de calitate, la un pret super avantajos!

Te invitam sa traiesti o poveste la munte alaturi de Oasis Tur!


Locatie:

Denumire:        OASIS TUR Travel Agency
Telefon:           (022) 430-386, 497-545, 069114071, 079405397, 060002608
Adresa:            str. A. Russo 9/1, of. 2
Web:                 oasistur.md
Localitate:       Chisinau, sect. Riscani, Moldova
OASIS TUR Travel Agency

Ai intrebari referitoare la aceasta oferta?

VAZUTE RECENT

HELP LINE

(de Luni pina Vineri 9:00 - 18:00)

 • support@ciupi.md

DREPTUL UTILIZATORULUI

Ai timp 14 zile sa te razgindesti
 • Scrie-ne la support@ciupi.md
 • Indica motivul refuzului
 • Iti returnam banii in contul Ciupi
 • Ii poti utiliza pentru alte oferte