Ia-ti voucher-ul ciupi cu 50 de lei, si mai achita pe loc doar 229 eur, pentru un CRACIUN MAGIC IN EUROPA, cu vizitarea celor mai fermecatoare targuri de iarna de la BUDAPESTA-VIENA-PRAGA-BRATISLAVA! Oferta include: o poveste de 7 nopti/8 zile, in care veti admira cele mai frumoase iarmaroace de Craciun europene, transport tur-retur, asigurare medicala, insotitor de grup, si multe surprize placute, toate cu OASIS TUR!!!


<
>
50
lei

Expira:
Expirat

31
Comandate

Descrierea ofertei:

In luna care precede Nasterea lui Iisus, magia Craciunului este resimtita in toata Europa prin aromele de mere coapte, biscuiti cu scortisoara si vin fiert. In inima iernii, Europa straluceste de veselie datorita tirgurilor de Craciun. Strazile sunt transformate intr-un paradis de lumini si culori, sunete si mirosuri specifice Craciunului. O stralucire romantica, pe care trebuie sa o vezi! Vei avea posibilitatea sa vizitezi patinoare gigante in aer liber, sa faci plimbari romantice in pietele medievale cu sania cu cai, sa simti aromele ispititoare care plutesc in aer de turta dulce, vin fiert si cirnati la gratar. Si ce poate fi mai frumos decit sa admiri toate astea si de pe o corabie intr-o noapte senina, plutind lin pe Dunare, savurind din deliciile cinei romantice, si servind un pocal de sampanie.

Inima Europei este locul in care magia Craciunului poate fi experimentata de tine in forma cea mai pura!!! Pentru ca meriti o vacanta!!!


Promotia include:

Vizualizare video: AICI 

Perioada: 17-24 decembrie 2017

Programul excursiei:

1-a zi

Plecarea din Chisinau ora 12:00

a 2-a zi

Sosire la  Budapesta. Excursie - Tur panoramic prin Budapesta: Piata Eroilor, castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Citadela, etc. Cazare in Hotel 3*. Timp liber pentru vizitarea tirgului de Craciun si shopping. La tarabele scaldate in luminite puteti cumpara , incepind cu dulciurile traditionale Craciunului si vinul fiert pina la decoratiuni pentru brad sau cadouri lucrate manual.

a 3-a zi

Mic dejun. Plecarea spre Viena. Excursie - Tur panoramic prin Viena, unde se va vizita: "Ringstrasse"  (strada centrala din Viena), Palatul Schonbrunn, Palatul Hofburg si gradina palatului Burggarten cu statuia lui Mozzart, Catedrala Sf. Stefan (Stephansdom), Teatrul de Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater etc. Timp liber prin targul de Craciun - cel mai cunoscut si mediatizat targ de Craciun din lume. In majoritatea pietelor din oras sunt amenajate mici tirguri, dar cel mai mare si mai important este cel din Piata Primariei Rathausplatz. Pornirea spre Praga. Cazare la Praga la hotel 3*.

a 4-a zi

Mic dejun. Tur panoramic prin Praga: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, simbolul orasului Praga - PODUL CAROL, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga, Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Timp liber pentru vizitarea iarmarocului de Craciun. Pe Vaclavska Namnestie sunt amplasate tarabe amenajate, care ofera o multitudine de idei de cadouri. Tot la tarabe pot fi gasite si alimente si specialitati gastronomice regionale, si numaidecat castani copti. Pe linga cumparaturi, vizitatorii au parte si de spectacole stradale si un parcuri de distractii.

a 5-a zi

Mic dejun. Optional: excursie la orasul istoric Dresda (Germania). Timp liber. Shopping la Mall sau targuri. Aici sunt amenajate unsprezece piete complet diferite pentru a satisface placerile tuturor, oricit de contradictorii ar fi. De asemenea, povestile de Craciun prind viata la teatrele din oras, in timp ce muzeele gazduiesc expozitii speciale, iar pe Elba plutesc in fiecare seara barci impodobite cu luminite.

 

a 6-a zi

Mic dejun. Tur  panoramic prin Bratislava. Timp liber la targul de Craciun cu standuri din lemn, imbracate in pinza alba si rosie si luminate festiv cu mii de luminite.  Plecarea spre Budapesta. Cazarea la hotel 3*.

a 7-a zi

Mic dejun. Timp liber prin Budapesta. La dorinta:  vizitarea Gradinii Zoologice si Tropikariumu-lui din Budapesta, a renumitelor bai termale, inclusiv si in aer liber.

Seara: Cel mai indragit program din Budapesta – CROAZIERA PE DUNARE, combinata cu o cina festiva copioasa si sampanie.  Croaziera se face seara si are o durata de 2 ore, timp in care se realizeaza un tur panoramic prin centrul orasului si in zona celor 7 poduri renumite dunarene (simbolul Budapestei), precum si in zona celor mai deosebite vestigii medievale monumentale, iluminate fascinant cu reflectoare si jocuri de lumini, care apartin Patrimoniului Mondial Cultural ocrotit de UNESCO. Plecarea spre Chisinau.

a 8-a zi

Sosirea la Chisinau. (orientativ ora 12:00)

 

Pretul include:

 • Cazare 5 nopti /6 zile la Hotel 3*:  Budapesta (2 nopti) +Praga (3 nopti)
 • Mic dejun la hotel
 • Tur de oras prin Budapesta, Viena, Praga, Bratislava
 • Timp liber pentru sopping la targurile de Craciun
 • Transportul confortabil tur – retur si pe tot parcursul programului de vizitare a obiectivelor turistice (Chisinau - Budapesta – Viena - Praga – Bratislava – Budapesta - Chisinau)
 • Insotitor de grup vorbitor de limba romana, rusa, engleza, germana
 • Asigurarea medicala
 • Tur panoramic si pietonal in Budapesta, Viena, Praga si Bratislava.
 • Ghizii locali vorbitori de limba romana sau rusa

Pretul nu include:

 • Excursia la Dresda (Germania) - 30 € - optional
 • Croaziera pe Dunare cu cina festiva – 30 euro - optional
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Cheltuieli personale


Termeni Voucher:

 • Poti comanda 10 vouchere
 • Un voucher este valabil pentru o singura persoana
 • Voucher-ul Ciupi il prezinti printat, bonul de plata il pastrezi pentru tine.
 • Este necesara o programare la (022) 430-386, 497-545,  079405397, 060002608, 069114071
 • Voucherul este valabil incepind cu  11 noiembrie

 

Voucher valabil pina  in 15 decembrie 2017 


Despre Companie:

Sarbatorile de iarna sunt din ce in ce mai frumoase alaturi de OASIS TUR! OASIS TUR iti ofera vacante perfecte la munte si la mare - Rominia, Ucraina, Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia si nu numai! Compania activeaza din anul 2007, are mii de clienti care s-au bucurat de servicii calitative. Vacantele de la OASIS TUR ofera siguranta, sunt bine organizate, de calitate, la un pret super avantajos! Turistul satisfacut este scopul principal si motivatia pentru OASIS TUR!

Te invitam sa traiesti o poveste la munte alaturi de OASIS TUR!


Locatie:

Denumire:        OASIS TUR Travel Agency
Telefon:           (022) 430-386, 497-545, 069114071, 079405397, 060002608
Adresa:            str. A. Russo 9/1, of. 2
Web:                 oasistur.md
Localitate:       Chisinau, sect. Riscani, Moldova
OASIS TUR Travel Agency

Ai intrebari referitoare la aceasta oferta?

VAZUTE RECENT

HELP LINE

(de Luni pina Vineri 9:00 - 18:00)

 • support@ciupi.md

DREPTUL UTILIZATORULUI

Ai timp 14 zile sa te razgindesti
 • Scrie-ne la support@ciupi.md
 • Indica motivul refuzului
 • Iti returnam banii in contul Ciupi
 • Ii poti utiliza pentru alte oferte