Sarcina si Suplimentele de vitamine prenatale! Ia-ti voucherul Ciupi cu 10 lei si mai achita pe loc doar 136 lei pentru Acid Folic ( 100 tablete ) sau 306 lei pentru un Complexul de vitamine si minerale Prenatal+


<
>
10
lei
COMANDA
Expira:
-:-:-

4
Comandate

Descrierea ofertei:

Acest produs este o sursă naturală de acid folic, necesar pentru sinteza celulelor sanguine şi neuronilor, pentru reproducerea ADN-ului şi ARN-ului. De asemenea vitamina B9 este necesară pentru dezvoltarea normală a ţesuturilor embrionului în timpul sarcinii.

În perioada de sarcină și alăptare crește necesarul de substanțe nutritive (vitamine, minerale, AGPN și alte substanțe nutritive), pentru că acestea sunt consumate nu numai pentru menținerea sănătății mamei, ci și pentru dezvoltarea copilului. De exemplu, doza zilnică de acid folic (vitamina В9) se dublează practic în timpul sarcinii! 


Promotia include:

 • Acid folic- 136 lei
 • 1 cutie= 100 comprimate
 • Complexul de vitamine si minerale Prenatal+- 306 lei
 • Comanda se face preventiv cu o zi inainte

Prenatal este creat special pentru susținerea sănătății femeilor însărcinate și a celor care alăptează. Produsul este conceput să suplinească deficitul vitaminelor, mineralelor necesare și DHA – atât de importante în această perioadă pentru o dezvoltare corectă a bebelușului și toate acestea într-o singură capsulă. Produsul ajută la menținerea echilibrului substanțelor nutritive de care au nevoie mama și copilul, atât în perioada sarcinii cât și după. S-a demonstrat faptul că deficitul de vitamine în timpul sarcinii poate dăuna sănătății mamei și copilului, crește riscul patologiilor din timpul sarcinii și este una dintre cauzele nașterilor premature și a dezechilibrului dezvoltării fizice și mentale la copii.

 

Recomandări Acid Folic

Consumul produsului „Folic Acid” permite:

• evitarea hipovitaminozei vitaminei B9;• prevenirea anemiilor de diverse provenienţe;• îmbunătăţirea activităţii sistemului cardiovascular;• accelerarea vindecării afecţiunilor pileii, prin acţiune combinată.


Termeni voucher:

 • Poti cumpara 3 vouchere
 • 1 voucher = 1 cutie  "Promotia Include"
 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica la nr. 069553333
 • Toate pozele au caracter de prezentare
 • Informatiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare si tipar
 • Pentru a putea beneficia de oferta voucherul Ciupi il prezinti obligatoriu printat, viber, posta electronica,  bonul de plata il pastrezi pentru tine
 • In caz ca nu prezentati voucherul, achitati suma integrala fara reducere
 • Daca ai intrebari la oferta te rugam sa le adresezi direct in forum sau la nr indicat in voucher
 • Vendorul este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
 • Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente in ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.ciupi.md partenerului pentru vinzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct catre utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu isi asuma raspunderea pentru eventuale incalcari sau nerespectari ale cerintelor specificate in oferta 

 

Voucher valabil 27.02.2020-27.03.2020


Afla mai multe:

În anul 1941 acidul folic (vitamina B9) a fost extras din frunzele verzi de spanac şi pătrunjel, atribuindu-se, astfel, şi numele (din latină folium – „frunză”). Prin tratarea culinară a produselor care conţin această vitamină, 90% din ea se distruge, de aceea astăzi deficitul de acid folic se observă la fiecare a doua femeie. Această insuficienţă este mai pronunţată la femeile care urmează un tratament cu produse hormonale şi consumă alcool. Situaţia poate fi îmbunătăţită cu ajutorul suplimentului alimentar „Folic Acid”, care ajută organismul să completeze lipsa acestei vitamine.

Insuficienţa de acid folic dereglează activitatea sistemul anticoagulant, care poate duce la dezvoltarea formării de trombe. Acidul folic reface structura ţesutului nervos şi deţine un rol important în formarea adrenalinei.Vitamina B9 împiedică apariţia anomaliilor intrauterine ale fătului. În perioada sarcinii participă la formarea sistemului nervos al fătului, placentei, este necesară pentru diviziunea celulară, creşterea şi dezvoltarea tuturor organelor şi ţesuturilor. Este benefică şi în perioada alăptării, precum şi pentru combaterea depresiei postnatale.Împreună cu Vitamina B12, acidul folic participă la reglarea proceselor de hemopoieză, la sinteza hemoglobinei. Este o componentă esenţială pentru reproducerea celulelor sanguine roşii – eritrocitele, a celulelor sanguine albe – leucocitelor. Astfel, previne dezvoltarea anemiilor de diverse provenienţe.Totodată, acidul folic creşte capacitatea de efort intelectual şi fizic, joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei şi afecţiunilor cardiovasculare asociate. Sub influenţa sa se declanşează modificări benefice în lipidele sanguine, scade nivelul de colesterol în plasma sanguină.Vitamina B9 creşte efectul clinic în tratamentul psoriazisului, eczemei, dermatitelor. În asociere cu vitamina B12 contribuie la echilibrarea pigmentării pielii, provocată de vitiligo, ajută la combaterea acneei (îndepărtează coşurile).

 

Acțiunea componentelor active

AGPN Omega 3 (DHA). Prenatal conține acid docosahexaenoic (DHA) – cel mai valoros tip de Omega 3 pentru organism. Acesta este necesar pentru dezvoltarea armonioasă a fătului și sănătatea copilului în primii ani de viață: copiii care au beneficiat intrauterin de mult DHA au, de regulă, o vedere foarte bună. DHA contribuie la fortificarea pereților vasculari și a capilarelor, normalizează funcționarea inimii, reduc nivelul de colesterol ”rău”. Un nivel suficient de DHA în organismul femeii însărcinate reduce riscul de naștere prematură.

Calciu și vitamina D. Aceste elemente sunt foarte importante în timpul sarcinii, fiind implicate activ în dezvolatarea fătului. Se recomandă consumul calciului împreună cu vitamina D, fără cel din urmă, calciul asimilându-se mult mai greu. Lipsa acestor componente poate duce la rahitism, unul dintre simptome pot fi considerate malformațiile scheletului. În plus, calciul intră în componența dinților, unghiilor, părului, asigură echilibrul activității creierului, memoriei, a ritmului cardiac, susține tonusul vascular, reacția și capacitatea de lucru a mușchilor scheletici și viscerali.

Vitaminele din grupa В asigură funcționarea normală a sistemului nervos, participând activ la procesele metabolice în perioada de formare a fătului. Deficitul de vitamine B9 și B12 poate afecta dezvoltarea sistemului nervos al fătului, să întârzie dezvoltarea intrauterină, să provoace avortul spontan sau nașterea prematură.

Vitamina Е și nicotonamida sunt necesare pentru dezvoltarea normală a copilului și funcționarea placentei. Ajută la dezvoltarea intrauterină stabilă a fătului și decurgerea normală a sarcinii. Acestea sunt necesare pentru dezvoltarea fetală normală (în special, iau parte la formarea sistemului respirator al copilului). Vitamina E imbunătățește funcțiile ovarelor, susține echilibrul hormonal și ajută la prevenirea avortului spontan.

Seleniu și zinc. În cazul unui deficit accentuat de seleniu și zinc în organismul femeii însărcinate există riscul de a naște un copil cu anomalii congenitale (slăbiciune musculară, hipoplazia coloanei vertebrale, defecte cardiace, afecțiuni ale sistemului respirator, tulburări nervoase). Deficitul acestor minerale poate contribui la declanșarea toxicozei târzii, edemelor, anemiei și nașterii premature.

Iodul este important pentru funcționarea normală a glandei tiroide. Consumul insuficient de iod în timpul sarcinii poate duce la formarea gușei și la modificări ulterioare ale funcției glandei tiroide la mamă, dar și la dezvoltarea de tulburări ale tiroidei la copil, de aceea se recomandă ca în timpul sarcinii să verificați glanda tiroidă și să supliniți carența de iod.

Utilizare

Complexul de vitamine și minerale Prenatal+:

• Ajută la menținerea sănătății mamei și dezvoltarea armonioasă a fătului;

• Contribuie la reducerea riscului posibilelor complicații în timpul sarcinii și la naștere;

• Contribuie la reducerea dezvoltării anomaliilor congenitale la copil;

• Ajută la fortifierea sănătății copilului în primii ani de viață.


Despre companie:

O companie cu orientarea spre nevoile oamenilor si cu accente pe bunurile naturii ! Alege SANATATEA-nutritie corecta si un mod sanatos de viata!

Produse 100% Naturale

Întreaga gamă de produse este creată doar din produse naturale și certificată de autorități.

Rezultate Remarcabile

Folosirea acestor produse  vor aduce schimbări importante pentru sănătatea dumneavoastră. 


Locatie:

Denumire:        Club natural de sanatate
Telefon:           069553333
Adresa:            livrare( in raza sect, Centru, Riscanovca, Ciocana)
Localitate:       Chisinau,Moldova

Ai intrebari referitoare la aceasta oferta?

VAZUTE RECENT

HELP LINE

(de Luni pina Vineri 9:00 - 18:00)

 • support@ciupi.md

DREPTUL UTILIZATORULUI

Ai timp 14 zile sa te razgindesti
 • Scrie-ne la support@ciupi.md
 • Indica motivul refuzului
 • Iti returnam banii in contul Ciupi
 • Ii poti utiliza pentru alte oferte