Descrierea ofertei:
Intr-un restaurant- pizzerie veritabil Italian, simte adevaratul gust al Pizza! Invita-ti prietenii la Pizza Party! Domoleste-ti Pofta de Pizza: mananca pe saturate intr-un ambient placut si primitor!
Promotia include:
- 1 Pizza de Jumatate de Metru dimetru 51 cm. 179 lei in loc de 330 lei
- Sau 209 lei + Bonus: 4 Halbe de Bere Timisoreana
- Meniul este pentru 2, 3 sau 4 persoane (mananci pe saturate )
- La pachet este disponibila fara bere
Pe pizza poti sa incluzi 2 gusturi diverse de pizza din urmatoarele:
- Quattro Stagioni(moz.,salami,sunca,ciuperci,artisoc)
- Frutti di mari (moz.mix de mare, olive bl, ciuperci)
- Prosuto Crudo (moz.,prosutto,ruccola ,cerri.1/500
- Quattro Meat(,moz.becon,salami,sunca,vitel,,ceapa)
- Quattro Formagi(parm.,mozar.,gorgonz.,edem )
- Gorgonzolla &Becon(moz.gorg.,becon,ardei)
- Speciale (moz.salami,pui,,ciuperci,ardei gras)
- Siciliana (moz.salami,cotto,ciuperci,olives bl.)
- Tonno (moz.tonno,olive, ceapa rosie )
- VeraKruz(moz.salami,becon,ciup.,olive, rosii)
- Prosuto (moz.cotto , ciuperci )
- Rancio(moz.pui , grill,vinata,ciuperci,pepper)
- Diablo (moz.saliami picante )
- Deliciosso (moz., parmez.gorgonz. salami picante)
- Capriciosa (moz.,sunca,ciuperci,artisoc
- Arabica(moz.beef,ciuperci,,pepper,pickles,maion)
Termeni voucher:
- Poti comanda 9 vouchere
- 1 voucher = 1 Pizza de jumatate de metru conform "Promotia Include"
- Pentru a beneficia de oferta te rugam sa te programezi la 060817817
- Este obligatoriu sa prezinti voucherul printat, sau trimiti pe viber
- Programul de lucru Pizza Quattro Stagioni: Luni - duminica: 10.00 - 01:00 (dupa miezul noptii)
- Este obligatoriu sa prezinti voucherul printat sau trimiti prin viber la 060817817
- Voucher valabil din 2 august 2017
Voucher valabil pina la 2 septembrie 2017
Afla mai multe:
- Istoria pizza a inceput o data cu aducerea rosiilor in Europa din America, în secolul XVI. in secolul al XVIII-lea saracii din Napoli obisnuiau sa puna sos de rosii peste painea lor plata. Asa s-a nascut pizza. Cu timpul reteta s-a imbunatatit si a castigat popularitate pana acolo incit turistii veneau special in zonele sarace din Napoli pentru a gusta diversele retete de pizza.
Prima pizzerie, Antica Pizzeria Port Alba s-a deschis la Napoli in jurul anului 1830 si este deschisa si astazi. Pizza Margherita a fost prima pizza pe care s-a pus brânza