Terapie prin masaj! Ia-ti voucherul Ciupi cu 20 lei si mai achita pe loc doar 250 lei in loc de 400 lei pentru 1 sedinta de terapie manuala cu tehnici de relaxarea postizometrica si chiropractica.


<
>
20
lei

VALOARE

400 lei

REDUCERE

37%

ECONOMISESTI

130 lei

Expira:
Expirat

9
Comandate

Descrierea ofertei: 

Scapa de oboseala si stresuri nervoase, induce-ti o stare generala de bine! 

Rasfata-ti  corpul cu masajul terapeutic, asa ca tu sa te simti fresh dupa fiecare sedinta! 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CIUPI!


Promotia include:
 

 • Cu 1 voucher beneficiezi de o sedinta de  terapie manuala cu tehnici de relaxarea postizometrica si chiropractica
 • Durata- 45 min


Termeni voucher:
 

 • Poti comanda cate vouchere doresti
 • 1 voucher = 1 masaj conform'' Promotia include''
 • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica la nr. 060675340 
 • Vendorul este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
 • Program de lucru de la 8:00 pina la 22:00
 • Voucherul Ciupi il prezinti printat, sau viber sau pe posta electronica,  bonul de plata il pastrezi pentru tine
 • Vendorul ( partenerul ) este direct raspunzator pentru produsul afisat in aceasta pagina
 • Ciupi nu vinde produsele/serviciile/pachetele prezente in ofertele de pe site, ci pune la dispozitie platforma www.ciupi.md partenerului pentru vinzarea produselor/serviciilor/pachetelor respective direct catre utilizatorul sau clientul final
 • Ciupi.md nu isi asuma raspunderea pentru eventuale incalcari sau nerespectari ale cerintelor specificate in oferta  
 • Valabilitate voucher: 24.01.2020 cu programare prealabila

 


Afla mai multe:
 

 Relaxarea postizometrica este una din tehnicile “soft” de tratament manual, fiind utilizata in scopul de a spori mobilitatea coloanei vertebrale si a articulatiilor, de a restabili elasticitatea mușchilor si a ligamentelor.

Toate articulațiile corpului uman sunt înconjurate de mușchi. Contracția unei grupe musculare sincronizată cu relaxarea antagonistilor este cheia unei mișcări armonioase și eficiente. În cazul unor deplasări patologice la nivelul articulației, la acest nivel se produce un efect de iritare a spațiului periarticular prin excitarea receptorilor ligamentari și musculari. Aceasta are ca rezultat atât o contractură a grupelor musculare profunde periarticulare care fixează poziția vicioasă cât și implicarea unor complexe majore musculo-fasciale cu efect asupra biomecanicii mișcării. 

Este cunoscut faptul că în faza de contracție musculară se produce epuizarea resurselor energetice, urmată de o fază de relaxare. În cazul contracturilor patologice există o implicare continuă și asimetrică a diferitelor grupuri de fibre, permițând mușchiului să păstreze această stare timp îndelungat. Dacă vom crește în mod deliberat forța de contracție musculară, ca răspuns la aplicarea unei rezistențe la mișcare, se vor implica toate fibrele musculare. Acest fenomen va duce la relaxarea lor ulterioară și va oferi oportunitatea de a relaxa mușchii contractați și a obține eliberarea articulației deplasate. 

Relaxarea postizometrică este o metodă sigură și eficientă care permite restabilirea mișcării în segmentul afectat, fiind însoțită de ameliorarea sindromului dureros.

 

Chiropractica este o metoda  de a trata durerea, care consta in manipularea manuala a coloanei vertebrale de catre un terapeut.
Aceasta metoda de tratament este una alternativa la terapiile clasice mecanice sau la cele bazate pe terapii medicamentoase. Este neinvaziva si nedureroasa si are o arie extinsa de aplicabilitate.Tehnica se refera la diagnosticul, tratamentul si prevenirea tulburarilor mecanice ale sistemului musculo-scheletic, in special la nivelul coloanei vertebrale.Se pune accentul pe aceste zone, deoarece afecteaza sanatatea prin intermediul sistemului nervos. Ajustarile pot avea rezultatele dorite in functie de specialistul care corecteaza problemele de la nivelul coloanei.

Locatie:

Denumire:        Cabinetul de terapie manuala
Telefon:           37360675340
Adresa:            str. Sarmizegetuza 92/1 cab.9
Localitate:       Chisinau,Botanica

Ai intrebari referitoare la aceasta oferta?

VAZUTE RECENT

HELP LINE

(de Luni pina Vineri 9:00 - 18:00)

 • support@ciupi.md

DREPTUL UTILIZATORULUI

Ai timp 14 zile sa te razgindesti
 • Scrie-ne la support@ciupi.md
 • Indica motivul refuzului
 • Iti returnam banii in contul Ciupi
 • Ii poti utiliza pentru alte oferte